Malonu susipažinti!

Esu, Dovilė Ryzgelė, sertifikuota Luxury Food and Beverage Service specialistė. Patirtį esu įgijusi dirbdama bei vadovaudama vieniems geriausių šalies restoranų, kurie buvo įtraukti į Michelin gidą. Kartu dirbau ir atidariau tokius restoranus, kaip "Rotonda", Fisheria", "Protėviai", "La Papa Loca". Taip pat nuolatos dalyvauju įvairuose aptarnavimo mokymuose, vynų bei šampanų degustacijose ir nuolatos tobulinu savo žinias gėrimų srityje – baigiau šampano kursus. Apie kokybiškus produktus su savo srities profesionalais esu sukūrusi laidą LRT mediatekoje, pavadinimu „O ką skanaus?“. 15min naujienų portale ir žurnale „Ji“ galite rasti mano publikuojamus receptus.  Taip pat edukuoju ir dalinuosi žiniomis apie kokybiškų produktų kilmę, suderinamumą, maisto gamybos procesus ir restoranų veiklą socialiniuose tinkluose. Man svarbu, kad žmonės suprastų, iš kur atkeliauja jų maistas ir kokie procesai slypi restoranuose. Tai leidžia pajusti tikrąjį gastronomijos skonį, kuris sujungia, įkvepia ir suteikia malonumą.